3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Ontstoppingsbedrijf ‘s-Hertogenbosch

Wij beëindigen al uw verstoppingen!

Ontstoppingsbedrijf ‘s-Hertogenbosch

Ontstoppingsbedrijf ‘s-Hertogenbosch? Spoelt uw afvoer niet meer door of blijft het water in uw wc staan? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopping? Wij kunnen u hiermee helpen!

De monteurs van Ontstoppingsbedrijf ‘s-Hertogenbosch ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Daarnaast helpt onze ontstoppingsdienst u ook bij leidingbreuken of verzakkingen in het riool.

Ook wanneer uw rioolvervangingen en rioolinspecties moet worden bent u bij ons aan het juiste adres. 

Wilt u de hulp van Ontstoppingsbedrijf ‘s-Hertogenbosch inschakelen? Neem gerust contact op om een afspraak te maken. Wij zijn te bereiken op 073 212 04 21.

Werkgebied Ontstoppingsbedrijf ‘s-Hertogenbosch

Wij zijn werkzaam in geheel ‘s-Hertogenbosch en omstreken. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening.

Of dat u nu in ‘s-Hertogenbosch of daar net buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen door de Ontstoppingsdienst in ‘s-Hertogenbosch? Neem dan nu contact op via 073 212 04 21.

Werkzaamheden Ontstoppingsbedrijf ‘s-Hertogenbosch

Riool Ontstoppingsbedrijf ‘s-Hertogenbosch helpt u met alle soorten problemen aan uw riool.

Het maakt niet uit of de verstopping zich nou in het riool, wc, badkuip, douche, gootsteen of stortbak bevindt. Ontstoppingsbedrijf ‘s-Hertogenbosch kan u helpen met elke verstopping.

Heeft u te maken met een verstopping in uw riool of afvoer? Neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave op 073 212 04 21.

Spoed

Sommige verstoppingen kunnen niet op zich laten wachten en moeten direct verholpen worden. Wij spreken hier van een spoedklus.

Heeft u met een spoed een Ontstoppingsbedrijf uit ‘s-Hertogenbosch nodig? Neem dan snel contact op met een van onze collega’s van de planning.

Riool Ontstoppen ‘s-Hertogenbosch is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor verstoppingen die met spoed moeten worden verholpen.

Heeft u een verstopping die met spoed moet worden verholpen? Neem dan direct contact op via 073 212 04 21.

Hardnekkige verstoppingen

Heeft u regelmatig te maken met hardnekkige verstoppingen? Dat is erg vervelend. Wij kunnen u hier gelukkig mee helpen. Ontstoppingsbedrijf ‘s-Hertogenbosch staat voor u klaar.

Verstoppingen doen zich voor in allerlei soorten en maten. Onze gespecialiseerde loodgieters kunnen met hun jarenlange ervaring elk verstopping verhelpen.

Op het moment dat u regelmatig te maken heeft met verstoppingen is het verstandig om te bellen met een loodgieter van Ontstoppingsdienst ‘s-Hertogenbosch voor het maken van een afspraak.

Wilt u dat uw verstopping verholpen wordt door Riool Ontstoppen ‘s-Hertogenbosch? Neem dan contact op via 073 212 04 21.

Ontstoppingsbedrijf ‘s-Hertogenbosch met betaalbare tarieven

Wij van Riool Ontstoppen ‘s-Hertogenbosch staan voor transparantie en openheid. Hierdoor zijn wij in staat zeer betaalbare tarieven te berekenen. En dit doen wij in combinatie met de beste kwaliteit.

Wij van Riool Ontstoppen ‘s-Hertogenbosch houden niet van vervelende financiële verrassingen achteraf. Om dit voorkomen ontvangt u van ons altijd vooraf een prijsopgave.

Hierin geven wij aan aan welke werkzaamheden wij willen uitvoeren en tegen welke prijs. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij voor u aan de slag.

Heeft u nog vragen over onze tarieven? Of misschien wilt u iets anders bespreken? Neem dan snel contact met Ontstoppingsbedrijf ‘s-Hertogenbosch op via 073 212 04 21.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen 's-Hertogenbosch helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in 's-Hertogenbosch? Riool Ontstoppen 's-Hertogenbosch staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen 's-Hertogenbosch.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in 's-Hertogenbosch? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen 's-Hertogenbosch!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter 's-Hertogenbosch

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen 's-Hertogenbosch?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen 's-Hertogenbosch via 073 212 04 21. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 073 212 04 21

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen 's-Hertogenbosch?

De prijzen van Riool Ontstoppen 's-Hertogenbosch zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen 's-Hertogenbosch komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen 's-Hertogenbosch?

Ontstoppingsdienst 's-Hertogenbosch ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst 's-Hertogenbosch verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit 's-Hertogenbosch helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst 's-Hertogenbosch bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst 's-Hertogenbosch inschakelen? Neem gerust contact op via 073 212 04 21.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in 's-Hertogenbosch en omstreken. Waar u ook woont in 's-Hertogenbosch, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in de binnenstad, zuidoost, Graafsepoord, Muntel, VLiert, Empel, Noord of Maaspoort. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 073 212 04 21 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen 's-Hertogenbosch zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen 's-Hertogenbosch op 073 212 04 21.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen 's-Hertogenbosch? Neem gerust contact op via 073 212 04 21.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen 's-Hertogenbosch op 073 212 04 21.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen 's-Hertogenbosch was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

HC Den Bosch

Riool Ontstoppen 's-Hertogenbosch is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Vue Den Bosch

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen 's-Hertogenbosch.

Esther

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen 's-Hertogenbosch is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button